ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БОРОШНА (World Flour Day), що відзначається щорічно 20 березня, – це глобальне свято борошна, основного харчового інгредієнта, який годує людство протягом тисячоліть. Цей день вшановує значення борошна в нашому раціоні і віддає данину поваги борошномельній промисловості, яка відіграє вирішальну роль у складному ланцюжку «Від зернини – до пахучої хлібини!» Вінниччина є лідером з виробництва борошна в нашій країні!
Випускники Могилів-Подільського технолого-економічного фахового коледжу Вінницького національного аграрного університету спеціальності 181 Харчові технології за освітньо-професійною програмою «Зберігання і переробка зерна» працюють провідними спеціалісти в галузі борошномельного виробництва на ТОВ «Млин Вінниці», ТОВ «Зерносвіт», ТОВ «Вінницький КХП №2», ТОВ «Бонус У», ТОВ «Хмельницьк млин» та багато інших. Це галузь, яка сьогодні працює на повну потужність, щоб забезпечити необхідними продуктами харчування, в першу чергу, наших захисників, українців та глобальний світ.
П’ятий Всесвітній день борошна у 2024 році проходить під девізом “Всесвітній день борошна – День щедрості”! Студенти коледжу ОПП «Виробництво харчової продукції» вітають смачними смаколиками – борошняними виробами!
ВІТАЄМО ВСІХ ЗІ СВЯТОМ І НЕХАЙ В КОЖНОГО З НАС ЗАВЖДИ БУДЕ НА СТОЛІ ЗАПАШНИЙ ХЛІБ – СИМВОЛ ДОБРОБУТУ, МИРУ ТА ЖИТТЯ!