Приймальна комісія

МОГИЛІВ – ПОДІЛЬСЬКИЙ ТЕХНОЛОГО-ЕКОНОМІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

ВІННИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

ГОТУЄ  ФАХІВЦІВ ЗА НАСТУПНИМИ СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ

(освітньо-кваліфікаційний рівень – фаховий молодший бакалавр)

 ДЕННА ФОРМА: (на базі 9 класів)

  • 181 «Харчові технології» («Зберігання і переробка зерна», «Виробництво харчової продукції»)
  • 071 «Облік і оподаткування»
  • 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

 ЗАОЧНА ФОРМА: (на базі 11 класів)

  • 181 «Харчові технології» («Зберігання і переробка зерна», «Виробництво харчової продукції»)

ПРИЙОМ  ДОКУМЕНТІВ:

на денну форму навчання  

 – на базі 9 класів – з 30 червня по 13 липня 2020 року

 – на базі 11 класів – з 13 липня по 22 липня 2020 року для вступників, які мають право на вступ за співбесідою  та екзаменами; з 13 липня по 01 серпня 2020 року – для вступників із сертифікатами   

   ЗНО (заява подається в електронній формі); реєстрація електронних кабінетів вступників – з 01  липня 2020 року.

на заочну форму навчання – з 13 липня 2020 р. по 03 серпня 2020 року

ВСТУПНІ  ВИПРОБУВАННЯ:

денна форма навчання

 на базі 9 класів – з 14 липня по 21 липня 2020 року на базі 11 класів – співбесіди з 23 до 28 липня 2020 року, вступні екзамени – 23 до 28 липня  2020р.

заочна форма навчання– з  05 по 09 серпня  2020 року.

Перелік конкурсних предметів у сертифікаті Українського центру оцінювання якості освіти.

      – спеціальність 071 «Облік і оподаткування»  

      – спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова  діяльність»

     –  спеціальність 181 «Харчові технології» («Виробництво харчової продукції», «Зберігання і переробка зерна»)

  1. «Українська мова і література»
  2. «Математика» або « Історія України», «Географія» (на вибір вступника)

ДЛЯ ВСТУПУ ПОДАЮТЬСЯ ДОКУМЕНТИ:

  1. Заява
  2. Свідоцтво про освіту або атестат (пред’являється оригінал і копія)
  3. Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання (для вступників на основі повної загальної середньої освіти), виданий у 2017, 2018, 2019, 2020 роках (оригінал і копія)
  1. Документ, що посвідчує особу та громадянство (паспорт у формі ID картки, оригінал і копія)
  2. 6 фотокарток 3×4 см
  3. При наявності стажу роботи – копія трудової книжки
  4. Ідентифікаційний номер
  5. Військово-обліковий документ (для осіб, яким у 2020 р. виповнюється 17 років)

Гуртожитком забезпечуються всі студенти

Звертайтеся за адресою:

24000 Вінницька обл.

м. Могилів-Подільський, вул. Київська 40/1

Технолого – економічний коледж

Вінницького національного аграрного університету

ТЕЛЕФОНИ: (04337) 6-25-61, (04337) 6-28-50, (04337) 6-27-97, 0966881564

АДРЕСА ЕЛ.ПОШТИ:  mptekvnay@gmail.com, facebook: Мптек Внау

    ВЕБ-САЙТ: www.mptek-vnau.edu.ua

YOU TUBE: Могилів-Подільський технолого – економічний коледж

МОГИЛІВ – ПОДІЛЬСЬКИЙ ТЕХНОЛОГО-ЕКОНОМІЧНИЙ КОЛЕДЖ

ВІННИЦЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

 ГОТУЄ  ФАХІВЦІВ ЗА НАСТУПНИМИ СПЕЦІАЛЬНОСТЯМИ:

(освітньо-кваліфікаційний рівень – молодший бакалавр)

 ДЕННА ФОРМА: (на базі 9 класів)

  • 181 «Харчові технології» («Зберігання і переробка зерна», «Виробництво харчової продукції»)

 ЗАОЧНА ФОРМА: (на базі 11 класів)

  • 181 «Харчові технології» («Зберігання і переробка зерна», «Виробництво харчової продукції»)

ПРИЙОМ  ДОКУМЕНТІВ:

на денну форму навчання 

– на базі 11 класів – з 13 липня по 22 липня 2020 року для вступників, які мають право на вступ за   

   співбесідою  та екзаменами; з 10 липня по 29 липня 2020 року – для вступників із сертифікатами  

   ЗНО (заява подається в електронній формі); реєстрація електронних кабінетів вступників – з 01  липня 2020 року.

на заочну форму навчання – з 13 липня 2019 р. по 01 липня 2020 року , 01 по 10 листопада

ВСТУПНІ  ВИПРОБУВАННЯ:

денна форма навчання

на базі 11 класів – співбесіди з 23 до 25 липня 2020 року, вступні екзамени – 23 до 28 липня  2020р.

  заочна форма навчання– з  03 жовтня по 10 жовтня  2020 року

Перелік конкурсних предметів у сертифікаті Українського центру оцінювання якості освіти

        спеціальність 181 «Харчові технології» («Виробництво харчової продукції», «Зберігання і переробка зерна») – за кошти державного бюджету

  1. «Українська мова і література»
  2. «Математика» або « Хімія», «Біологія»

       спеціальність 181 «Харчові технології» («Виробництво харчової продукції», «Зберігання і переробка зерна») – за кошти фізичних та юридичних осіб

  1. «Українська мова і література»
  2. «Математика» або « Історія України», «Географія»

ДЛЯ ВСТУПУ ПОДАЮТЬСЯ ДОКУМЕНТИ:

  1. Заява
  2. Свідоцтво про освіту або атестат (пред’являється оригінал і копія)
  3. Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання (для вступників на основі повної загальної середньої освіти), виданий у 2017, 2018, 2019, 2020 роках (оригінал і копія)
  1. Документ, що посвідчує особу та громадянство (паспорт у формі ID картки, оригінал і копія)
  2. 6 фотокарток 3×4 см
  3. При наявності стажу роботи – копія трудової книжки
  4. Ідентифікаційний номер
  5. Військово-обліковий документ (для осіб, яким у 2019 р. виповнюється 17 років)

Гуртожитком забезпечуються всі студенти

Звертайтеся за адресою:

24000 Вінницька обл.

м. Могилів-Подільський, вул. Київська 40/1

Технолого – економічний коледж

Вінницького національного аграрного університету

ТЕЛЕФОНИ: (04337) 6-25-61, (04337) 6-28-50, (04337) 6-27-97, 0966881564

АДРЕСА ЕЛ.ПОШТИ:  mptekvnay@gmail.com, facebook: Мптек Внау

 ВЕБ-САЙТ: www.mptek-vnau.edu.ua

YOU TUBE: Могилів-Подільський технолого – економічний коледж