2025-2026 Автоматизація виробництва Аспірація і пневмотранспорт Брокерська справа Бюджетна система Банківська справа Електротехніка Економіка підприємства Етнічна кухня Етика і естетика Історія української культури Основи підприємництва Основи проєктування для ВХП Основи проєктування для ТЗ Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції Основи фізіології і гігієна харчування Основи філософських знань Підприємницьке право Промислова екологія Промислова екологія харчових підприємств Радіометричний контроль виробництва Казначейська справа Компютерні системи управління та обліку на підприємствах Контроль якості та безпеки продукції Комунікаційна діяльність Менеджмент переробних підприємств Менеджмент харчових підприємств Міжнародна економіка підприємств Моніторинг виробничих процесів Митний контроль та митне регулювання Облік і аналіз зовнішньоекономічної діяльності Релігієзнавство Ринок цінних паперів Санітарія та гігієна Статистика Соціологія Технічна механіка Технологія оздоровчих харчових продуктів Технохімічний контроль якості Технохімічний контроль Управлінський облік Організація торгівлі та електронна комерція Основи аудиту Основи біотехнології Основи підприємництва і управлінської діяльності Основи менеджменту Управлінський контроль Фінансова грамотність Фондові ринки Ціноутворення для БО Ціноутворення для КД 2024-2025 ОПП Облік і оподаткування ІІ курс Фінансова грамотність Бюджетна справа Казначейська справа Управлінський облік Фінанси Митний контроль та регулювання Історія Української культури ІІІ курс Фінансова грамотність Бюджетна справа Казначейська справа Управлінський облік Фінанси Митний контроль та регулювання Історія Української культури ОПП Виробництво харчової продукції ІІІ курс Етнічна кухня Історія Української культури Основи філософських знань Основи фізіології та гігієни харчування Санітарія та гігієна ІV курс “Предмет спецпідготовки” (виробництво хлібобулочних та кондитерських виробів) ОПП Зберігання і переробка зерна ІІ курс Контроль якості та безпеки продукції Харчова хімія Економіка підприємств Основи підприємництва Історія Української культури Основи філософських знань Релігієзнавство ІІІ курс Контроль якості та безпеки продукції Харчова хімія Економіка підприємств Технохімічний_контроль Історія Української культури Історія Української культури Релігієзнавство ІV курс Вентиляційне устаткування підприємств Технохімічний контроль виробництва ОПП Комерційна діяльність ІІІ курс Фінансова грамотність Електронна комерція ІТР Підприємницьке право Історія_Української культури